Chorizo Tamales

Chorizo Tamales este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1660 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coji de porumb, praf de copt, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina de porumb măcinată, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chorizo Picant Și Tamale De Porumb Dulce, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun).
Instrucțiuni
Înmuiați 24 de coji în apă caldă timp de 1 oră. Rupeți 2 coji pe lungime în șiruri de 24 (1/2 inch lățime).
Aruncați porumbul congelat cu uleiul și 1 linguriță de sare, apoi întindeți-l pe o foaie de fursecuri.
Se prăjește într-un cuptor de 400 de grade F până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Pureați ardeii iute cu sosul adobo. Într-un castron mic, combinați chorizo și piureul de chili.
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, praful de copt și sarea rămasă.
Adăugați scurtarea, amestecul de chorizo și porumbul. Se amestecă treptat stocul până când amestecul are consistența piureului de cartofi.
Puneți 1/4 cană de umplutură în centrul fiecărei coji.
Rulați pentru a forma un cilindru, pliați capetele și legați-le cu corzile de coajă.
Tapetați un abur cu unele dintre cojile rămase, adăugați tamalele și acoperiți cu mai multe coji și capac. Aburiți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore.