Chorizo Tamales

Chorizo Tamales
Chorizo Tamales este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1660 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coji de porumb, praf de copt, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina de porumb măcinată, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chorizo Picant Și Tamale De Porumb Dulce, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun).

Instrucțiuni

1
Înmuiați 24 de coji în apă caldă timp de 1 oră. Rupeți 2 coji pe lungime în șiruri de 24 (1/2 inch lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Aruncați porumbul congelat cu uleiul și 1 linguriță de sare, apoi întindeți-l pe o foaie de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CongelatPorumb Congelat
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se prăjește într-un cuptor de 400 de grade F până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pureați ardeii iute cu sosul adobo. Într-un castron mic, combinați chorizo și piureul de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
Ardei IuteArdei Iute
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, praful de copt și sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați scurtarea, amestecul de chorizo și porumbul. Se amestecă treptat stocul până când amestecul are consistența piureului de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CartofiCartofi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
StocStoc
PorumbPorumb
7
Puneți 1/4 cană de umplutură în centrul fiecărei coji.
8
Rulați pentru a forma un cilindru, pliați capetele și legați-le cu corzile de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Tapetați un abur cu unele dintre cojile rămase, adăugați tamalele și acoperiți cu mai multe coji și capac. Aburiți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista