Chorizo Tamales este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1660 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coji de porumb, praf de copt, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina de porumb măcinată, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chorizo Picant Și Tamale De Porumb Dulce, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun).
Instrucțiuni
1
Înmuiați 24 de coji în apă caldă timp de 1 oră. Rupeți 2 coji pe lungime în șiruri de 24 (1/2 inch lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Aruncați porumbul congelat cu uleiul și 1 linguriță de sare, apoi întindeți-l pe o foaie de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Congelat
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se prăjește într-un cuptor de 400 de grade F până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pureați ardeii iute cu sosul adobo. Într-un castron mic, combinați chorizo și piureul de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Adobo
Ardei Iute
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, praful de copt și sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați scurtarea, amestecul de chorizo și porumbul. Se amestecă treptat stocul până când amestecul are consistența piureului de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cartofi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Stoc
Porumb
7
Puneți 1/4 cană de umplutură în centrul fiecărei coji.
8
Rulați pentru a forma un cilindru, pliați capetele și legați-le cu corzile de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Tapetați un abur cu unele dintre cojile rămase, adăugați tamalele și acoperiți cu mai multe coji și capac. Aburiți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.