Reteta Chorizo-carne de vită nachos ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție conține 1307 calorii, 40g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de brânză jack, fasole, ușoară până la salsa verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nachos de vită și brânză cu cârnați Chorizo, Chorizo Nachos, și Chorizo-Nachos De Ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, friptură maro și chorizo, amestecând, aproximativ 5 minute. Între timp, se toacă ceapa și se toacă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Usturoi
Carne Măcinată
Ceapă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și toate, cu excepția a 1/8 linguriță. cumin la tigaie. Se amestecă des până când ceapa este moale, 4 până la 5 minute. Reduceți căldura la mediu; se amestecă 1 1/2 căni de salsa. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, 8 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen
Ceapă
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În timp ce amestecul de friptură fierbe, combinați fasolea neagră, 3/4 cană de apă, oregano, 1 linguriță. usturoi și ardei iute într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până se evaporă tot lichidul, cu excepția a aproximativ 1/4 cană, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei Iute
Usturoi
Friptură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Între timp, faceți guacamole: groapă și coajă de avocado. Într-un castron, amestecați avocado cu 1 lingură rămasă. salsa, rămânând 1/8 linguriță. chimenul, usturoiul rămas și sucul de lămâie. Se amestecă 1 lingură. cilantro în guacamole și adăugați sare la gust.
Tapetați o tigaie mare, cu margini, cu hârtie pergament. Aranjați chips-uri într-un 12-in.- cerc larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Coaceți până se topește brânza, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
În timp ce chipsurile se coc, aranjați salata în jurul marginii unui platou mare de servire (cel puțin 16 in. wide). Cu o spatulă largă, slăbiți așchii din pergament. Ridicați cu grijă pergamentul din tigaie, apoi glisați așchii de pe hârtie în centrul platoului. Puneți amestecul de carne peste chipsuri. Cu o lingură cu fante, acoperiți cu fasole. Puneți guacamole peste Centrul de nachos și presărați cu 1 lingură rămasă. coriandru.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.