Reteta Chorizo-carne de vită nachos ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție conține 1307 calorii, 40g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de brânză jack, fasole, ușoară până la salsa verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nachos de vită și brânză cu cârnați Chorizo, Chorizo Nachos, și Chorizo-Nachos De Ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, friptură maro și chorizo, amestecând, aproximativ 5 minute. Între timp, se toacă ceapa și se toacă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Usturoi
Carne Măcinată
Ceapă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și toate, cu excepția a 1/8 linguriță. cumin la tigaie. Se amestecă des până când ceapa este moale, 4 până la 5 minute. Reduceți căldura la mediu; se amestecă 1 1/2 căni de salsa. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, 8 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen
Ceapă
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În timp ce amestecul de friptură fierbe, combinați fasolea neagră, 3/4 cană de apă, oregano, 1 linguriță. usturoi și ardei iute într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până se evaporă tot lichidul, cu excepția a aproximativ 1/4 cană, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei Iute
Usturoi
Friptură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Între timp, faceți guacamole: groapă și coajă de avocado. Într-un castron, amestecați avocado cu 1 lingură rămasă. salsa, rămânând 1/8 linguriță. chimenul, usturoiul rămas și sucul de lămâie. Se amestecă 1 lingură. cilantro în guacamole și adăugați sare la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Guacamol
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat
Usturoi
Chimen
Dientes De Ajo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Tapetați o tigaie mare, cu margini, cu hârtie pergament. Aranjați chips-uri într-un 12-in.- cerc larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Coaceți până se topește brânza, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
În timp ce chipsurile se coc, aranjați salata în jurul marginii unui platou mare de servire (cel puțin 16 in. wide). Cu o spatulă largă, slăbiți așchii din pergament. Ridicați cu grijă pergamentul din tigaie, apoi glisați așchii de pe hârtie în centrul platoului. Puneți amestecul de carne peste chipsuri. Cu o lingură cu fante, acoperiți cu fasole. Puneți guacamole peste Centrul de nachos și presărați cu 1 lingură rămasă. coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guacamol
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.