Chorizo-Carne De Vită Nachos

Chorizo-Carne De Vită Nachos
Reteta Chorizo-carne de vită nachos ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție conține 1307 calorii, 40g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de brânză jack, fasole, ușoară până la salsa verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nachos de vită și brânză cu cârnați Chorizo, Chorizo Nachos, și Chorizo-Nachos De Ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, friptură maro și chorizo, amestecând, aproximativ 5 minute. Între timp, se toacă ceapa și se toacă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și toate, cu excepția a 1/8 linguriță. cumin la tigaie. Se amestecă des până când ceapa este moale, 4 până la 5 minute. Reduceți căldura la mediu; se amestecă 1 1/2 căni de salsa. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, 8 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
În timp ce amestecul de friptură fierbe, combinați fasolea neagră, 3/4 cană de apă, oregano, 1 linguriță. usturoi și ardei iute într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până se evaporă tot lichidul, cu excepția a aproximativ 1/4 cană, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
FripturăFriptură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Între timp, faceți guacamole: groapă și coajă de avocado. Într-un castron, amestecați avocado cu 1 lingură rămasă. salsa, rămânând 1/8 linguriță. chimenul, usturoiul rămas și sucul de lămâie. Se amestecă 1 lingură. cilantro în guacamole și adăugați sare la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GuacamolGuacamol
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tapetați o tigaie mare, cu margini, cu hârtie pergament. Aranjați chips-uri într-un 12-in.- cerc larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Coaceți până se topește brânza, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
În timp ce chipsurile se coc, aranjați salata în jurul marginii unui platou mare de servire (cel puțin 16 in. wide). Cu o spatulă largă, slăbiți așchii din pergament. Ridicați cu grijă pergamentul din tigaie, apoi glisați așchii de pe hârtie în centrul platoului. Puneți amestecul de carne peste chipsuri. Cu o lingură cu fante, acoperiți cu fasole. Puneți guacamole peste Centrul de nachos și presărați cu 1 lingură rămasă. coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Salată VerdeSalată Verde
FasoleFasole
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista