Chole Masala-Curry De Năut

Chole Masala-Curry De Năut
Rețeta Chole Masala-Curry de năut este gata în aproximativ 8 ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 1 și costă 4,6 USD pe porție. O porție conține 661 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână năut, ulei de măsline, pudră de turmeric și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ chole-cum se face Chole masalan sau Chana masala, ușor chole, ușor Chole masalan sau punjabi Chana masala, și Channa Masala (Curry De Năut).

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Obiceiul Chenin Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Obiceiul Chenin Blanc
Obiceiul Chenin Blanc
Chenin clasic în stil vechi, cu o mulțime de mineralitate, papaya verde, lămâie meyer, nucșoară albă de piersici și note slabe de fructe cu sâmburi cu aciditate racy. Un vin super prietenos cu mâncarea, care este o împerechere nebună cu stridii și pui fript.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista