Chocolate Pots de Creme
Vase de ciocolata de Creme ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 615 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. Dacă aveți gălbenușuri, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocolate Pots de Creme, Chocolate Pots de Creme, și Vase de ciocolata de Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciocolata tocată într-un bol.
Încălziți smântâna și sarea până la opărit, apoi turnați peste ciocolată pentru a o topi.
Bateti galbenusurile cu 1/2 cana de zahar. Temperați amestecul de gălbenuș cu amestecul de ciocolată fierbinte, apoi puneți-l pe aragaz la foc mediu pentru a se îngroșa ușor, până când acoperă spatele unei linguri de lemn.
Se toarnă amestecul în ramekins și se coace într-o baie de apă la 300 de grade timp de 30 până la 45 de minute, până când se fixează în cea mai mare parte, dar puțin jiggly în centru. Chill acoperit.
Pentru a servi, bateți smântâna cu restul de 1/2 lingură de zahăr și coaja portocalie. Dollop pe pots de creme.
Garnitură: dacă aveți boabe de vanilie situate în jurul casei care au fost deja folosite, iată o modalitate excelentă de a le recicla.
Tăiați fasolea de vanilie împărțită în secțiuni de 3 inci.
Se pune pe o tigaie într-un cuptor preîncălzit la 300 de grade și se coace până se usucă. A se păstra într-un recipient etanș. Pentru a garnisi oalele de creme, așezați boabele de vanilie uscate peste frisca.