Chocolate Pots de Creme
Vase de ciocolata de Creme ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 903 calorii. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fasole de vanilie, jumătate și jumătate, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chocolate Pots de Creme, Vase de ciocolata de Cr, și Vase de ciocolata de Cr.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o oală mică, la foc mic, aduceți laptele, jumătate și jumătate, extractul de migdale, semințele de vanilie și păstaia de vanilie la foc mic. Topiți ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu. Într-un castron mare, adăugați ouăle, cacao și zahărul și amestecați pentru a combina.
Se toarnă amestecul de lapte încălzit în ciocolata topită și se amestecă pentru a se combina. Temperați amestecul de ouă în amestecul de ciocolată, adăugându-l încet pentru a preveni amestecarea ouălor. Nu amestecați prea mult. Doriți ca ingredientele să fie amestecate, dar nu spumoase sau cu bule.
Se toarnă amestecul în cupe mici, umplând aproape până la vârf.
Puneți cupele într-o tigaie și umpleți tigaia cu 2 centimetri de apă. Acoperiți partea superioară a tigaiei cu folie de aluminiu. Acest lucru va împiedica crema să formeze o piele dură pe măsură ce gătește.
Puneți tigaia în centrul cuptorului și coaceți până când cremele sunt setate, dar încă puțin libere, 25 până la 30 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor.
Scoateți cu grijă ceștile din Baia de apă și lăsați-le să se răcească timp de 30 de minute
Se servește cu o păpușă de frișcă sau se dă la frigider peste noapte, înainte de a servi cu frisca.