Chocolate ' N ' More Snack Mix

Chocolate ' N ' More Snack Mix
Chocolate' n ' More Snack Mix este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 337 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de floarea soarelui, ciocolată cu lapte m&M, stafide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Praline-Amestec De Gustări De Ciocolată, Amestec De Gustări Cu Ciocolată Albă, și Ciocolată Crunch Snack Mix - 3 Puncte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați toate ingredientele. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista