Chocolate Ladyfingers
Ladyfingers ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 50 și costă 9 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină de tort, gălbenușuri de ou, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ladyfingers, Ladyfingers, și Ladyfingers De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Cerneti faina de tort si pudra de cacao impreuna intr-un bol mic de amestecare si dati deoparte.
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare și bateți până se spumează cu un mixer electric setat la viteză medie. Faceți o bezea Franceză adăugând zahărul 1 lingură la un moment dat. Când bateți albușurile de ou, adăugați zahărul încet pentru a permite albușurilor să câștige un anumit volum. Când aveți volum, adăugați restul de zahăr. Măriți viteza mixerului la mediu-înalt și bateți până la vârfuri rigide, dar nu uscate, aproximativ 5 minute. Când albușurile sunt ușor rigide, reduceți viteza mixerului la scăzut pentru a permite încorporarea și mai mult aer fără a bate peste albușurile de ou.
Lăsați albușurile să continue să biciuiască încă 2 minute. Nu-i mai biciuiți dacă încep să pară uscați sau separați.
Foarte ușor, pliați gălbenușurile de ou în albusurile bătute cu o spatulă de cauciuc până când sunt parțial încorporate. Îndoiți cu grijă amestecul cernut în amestecul de ouă. Este important să pliați cât mai ușor posibil pentru a evita dezumflarea aluatului. Nu uitați să pliați până la fundul vasului pentru a încorpora complet ambele amestecuri.
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 3/4 inci. Pentru a țeava degetele, țineți punga de patiserie într-un unghi ușor și lăsați vârful să atingă hârtia pergament pe măsură ce începeți să țeava. Strângeți ușor, aplicând o presiune uniformă în timp ce țeviți lungimea dorită, apoi opriți stoarcerea și ridicați vârful drept în sus, lăsând o coadă mică la capătul fiecărei ladyfinger. Pipe ladyfingers în formă uniformă aproximativ 3/4-inch lățime pe o foaie de hârtie pergament acoperit tigaie. Spațiați-le la aproximativ 1/2 inci distanță pentru a le permite să se răspândească în timp ce se coace. Praf vârfurile ladyfingers cu zahăr pudră pentru a le da o crustă frumos.
Coaceți doamnele până se rumenesc ușor și uniform, aproximativ 5 minute. (Rumenirea poate fi dificil de discernut cu degetele de ciocolată.)
Scoateți din cuptor și treceți imediat la un suport de sârmă pentru a împiedica căldura tigaiei să continue să coace ladyfingers. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. Când sunt răcite, ladyfingers pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau în congelator, bine învelit în folie de plastic, timp de până la 2 săptămâni.