Chocolate Ladyfingers

Chocolate Ladyfingers
Ladyfingers ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 50 și costă 9 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină de tort, gălbenușuri de ou, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ladyfingers, Ladyfingers, și Ladyfingers De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Cerneti faina de tort si pudra de cacao impreuna intr-un bol mic de amestecare si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare și bateți până se spumează cu un mixer electric setat la viteză medie. Faceți o bezea Franceză adăugând zahărul 1 lingură la un moment dat. Când bateți albușurile de ou, adăugați zahărul încet pentru a permite albușurilor să câștige un anumit volum. Când aveți volum, adăugați restul de zahăr. Măriți viteza mixerului la mediu-înalt și bateți până la vârfuri rigide, dar nu uscate, aproximativ 5 minute. Când albușurile sunt ușor rigide, reduceți viteza mixerului la scăzut pentru a permite încorporarea și mai mult aer fără a bate peste albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lăsați albușurile să continue să biciuiască încă 2 minute. Nu-i mai biciuiți dacă încep să pară uscați sau separați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5
Foarte ușor, pliați gălbenușurile de ou în albusurile bătute cu o spatulă de cauciuc până când sunt parțial încorporate. Îndoiți cu grijă amestecul cernut în amestecul de ouă. Este important să pliați cât mai ușor posibil pentru a evita dezumflarea aluatului. Nu uitați să pliați până la fundul vasului pentru a încorpora complet ambele amestecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 3/4 inci. Pentru a țeava degetele, țineți punga de patiserie într-un unghi ușor și lăsați vârful să atingă hârtia pergament pe măsură ce începeți să țeava. Strângeți ușor, aplicând o presiune uniformă în timp ce țeviți lungimea dorită, apoi opriți stoarcerea și ridicați vârful drept în sus, lăsând o coadă mică la capătul fiecărei ladyfinger. Pipe ladyfingers în formă uniformă aproximativ 3/4-inch lățime pe o foaie de hârtie pergament acoperit tigaie. Spațiați-le la aproximativ 1/2 inci distanță pentru a le permite să se răspândească în timp ce se coace. Praf vârfurile ladyfingers cu zahăr pudră pentru a le da o crustă frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți doamnele până se rumenesc ușor și uniform, aproximativ 5 minute. (Rumenirea poate fi dificil de discernut cu degetele de ciocolată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și treceți imediat la un suport de sârmă pentru a împiedica căldura tigaiei să continue să coace ladyfingers. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. Când sunt răcite, ladyfingers pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau în congelator, bine învelit în folie de plastic, timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista