Chocolate-Eggnog Cheesecake Squares
Chocolate-Eggnog Cheesecake Squares necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 95 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, zahăr, ouă de lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chocolate-Eggnog Cheesecake Squares, Chocolate Cheesecake Squares, și Chocolate-Cheesecake Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.linie tigaie de 13x9 inci cu pătrat de 18x18 inci de folie rezistentă, astfel încât folia să se extindă pe laturile lungi ale tigaiei. Pulverizați folia cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați în partea de jos a pan.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie 1 până la 2 minute sau până la omogenizare. Bateți în făină, ouă și ouă la viteză medie până când se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar. Cu spatula de cauciuc, pliați în chipsuri de ciocolată.
Se toarnă umplutura uniform peste crustă.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când marginile sunt setate. Centrul va fi moale, dar se va seta când se răcește. Se răcește 1 oră. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Se presară uniform cu nucșoară. Pentru pătrate, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri.
Scoateți din folie. Păstrați pătratele în frigider.