Chocolate Chunk Cheesecake
Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolata semi-dulce a lui baker, frișcă, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolata Bucată Bomboane Trestie Cheesecake, Batoane De Cheesecake Cu Bucăți De Ciocolată Cu Mentă, și Ciocolata Neagra Bucată Cheesecake Coapte Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Amestecați firimiturile și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare. Se taie 8 oz. ciocolată; se amestecă în aluat.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet.
Între timp, aduceți cremă doar pentru a fierbe în cratiță mică la căldură scăzută. Tăiați ciocolata rămasă.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați ciocolată; se amestecă până se topește complet. Se răcește ușor.
Se toarnă ciocolată peste cheesecake. Refrigerați 3 ore.
Îndepărtați marginea tigaiei înainte de a servi cheesecake.