Choco-Nacho din ' Ultimate Nachos
Rețeta Choco-Nacho de la ' Ultimate nachos ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 460 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ball Park Nachos din ' Ultimate Nachos, Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, și Nacho Mama ' s Cheese Nachos.
Instrucțiuni
Pentru a face ganache în cuptorul cu microunde: într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați ciocolata tocată și smântâna grea. Cuptor cu microunde până când ciocolata începe să se topească, aproximativ 1 minut.
Se amestecă și se continuă cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde până când smooth.Be ai grijă să nu arzi ganache-ul. Dacă arde, nu se poate salva. Când ganache-ul este topit și neted, adăugați cayenne.
Pentru a face ganache pe plită: umpleți o cratiță medie pe jumătate cu apă și aduceți la foc mic la foc mic.
Adăugați ciocolata și smântâna tocate într-un vas de sticlă rezistent la căldură.
Așezați peste cratița cu apă clocotită; fundul vasului nu trebuie să atingă apa. Se amestecă amestecul de ganache până se topește.
După ce s-a topit, scoateți vasul din cratiță, adăugați cayenne și amestecați ganache până se omogenizează. Ganache poate fi păstrat la frigider până la 2 săptămâni și reîncălzit atunci când este necesar
Pentru a face caramelul: într-un castron mic, dizolvați bicarbonatul de sodiu cu 1 lingură de apă și lăsați-l deoparte.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare combinați laptele de capră, zahărul și vanilia. Se amestecă regulat până când laptele ajunge la foc mic și zahărul s-a dizolvat.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați cu grijă amestecul de bicarbonat de sodiu și apă, continuând să amestecați pentru a împiedica amestecul să clocotească. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți caramelul, amestecând regulat, până când amestecul devine auriu pal, aproximativ 20 de minute.
Pentru a asambla choco-nachos: înmuiați fiecare cip de tortilla în ganache topit la jumătate. Repetați acest pas pentru toate cele 16 cipuri, așezându-le pe un suport de răcire cu sârmă pentru a permite setarea ganache-ului.
Odată ce ganache-ul s-a setat, stropiți cajeta peste fiecare cip.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.