Rețeta Choco-Loco Vegan Brownie Bites este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, pudră de cacao, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Hot Choco Loco, Choco Coco Loco Empanada Desert, și Vegan Brownie Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. (180 buc. C sau marca de gaz 4).Cu un mixer, bateți sosul de mere, apa, uleiul vanilie, cacao și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Hârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați făina, sarea și praful de copt și amestecați până se combină bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.Puneți aluatul în cutii de mini brioșe unse. Nu umpleți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
3
Coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când brownie este ferm în jurul colțurilor și lasă o indentare atunci când este înfipt în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Lăsați să se răcească complet, apoi scoateți din tablă cu un cuțit mic sau o spatulă.Înghețați sau praf cu zahăr pudră, dacă doriți.