Chlodnik-supa de sfeclă poloneză rece ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 211 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zară, castraveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Supă Poloneză De Sfeclă Răcită (Chlodnik) # SundaySupper, Supă Poloneză De Sfeclă Rece (Chcodnik), și Supă Rece De Sfeclă Și Fenicul.
Instrucțiuni
1
Acoperiți sfecla cu apă într-o oală și aduceți la fierbere; gatiti pana cand se inmoaie aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc și se amestecă bulionul de pui. Lăsați sfecla să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sifonada De Frunze De Kale
3
Amestecați castravetele, oul, mărarul și ceapa verde într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De Marar
Crengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți zeama și smântâna până se omogenizează într-un alt bol. Se amestecă amestecul de ouă și amestecul de zară în sfecla răcită. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe