Chipsuri Ușoare De Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsuri ușoare de Kale. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 113 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare celtică, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Chipsuri De Kale, Chipsuri de kale BBQ, și Totul Chipsuri De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Spălați și uscați varza. Dacă preferați, puteți tăia tulpina centrală mare (acestea pot deveni un fel de "sticklike" când sunt uscate) de obicei fac asta cu varza obișnuită, cu Dino Kale s-ar putea să o las centimetri pentru copii, eu destem. Încercați să păstrați piesele nu mai mari de 2".2
Se amestecă împreună sarea de mare, sucul de lămâie și uleiul de măsline.3 Puneți kale - ul într-un castron mare de amestecare, apoi turnați amestecul de sare, lămâie și ulei peste el și masați kale-ul timp de câteva minute (până când se simte că kale-ul este acoperit destul de uniform).4
Stropiți mierea peste ea și masați încă câteva minute până când se simte că varza este acoperită cu miere.5
Așezați kale cu grijă în deshidrator (dacă este strâns, încercați să-l așezați plat) și setați-l la 115 grade timp de 8 ore. Dacă faceți acest lucru cu o seară înainte, funcționează foarte bine, așa cum se fac când vă treziți.6 Dacă nu aveți un deshidratator sau vă grăbiți, le puteți face și la cuptor, deși nu vor mai fi "crude" - îmi setez cuptorul la cea mai mică setare (în cazul meu 190 de grade) și puneți varza pe două foi de prăjituri, apoi verificați-le și întoarceți-le la fiecare 20 de minute până când sunt terminate. În cazul meu durează undeva în jur de o oră. Cu toate acestea, le prefer în deshidrator :).