Chipsuri teriyaki de vită cu maioneză Wasabi

Chipsuri teriyaki de vită cu maioneză Wasabi
Chipsurile teriyaki de vită cu maioneză Wasabi ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc, pastă de wasabi, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chipsuri teriyaki de vită cu maioneză Wasabi, Ton Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat, și Maioneză Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți friptura din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
4
Adăugați friptura în tigaie; grătar 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
5
Scoateți friptura din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri; tăiați felii în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
7
Combinați maioneza, pasta de wasabi și oțetul, amestecând bine. Lingură 3/4 linguriță amestec de maioneză pe fiecare cracker. Împărțiți friptura uniform între biscuiți; acoperiți fiecare cu 1/4 linguriță amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
MaionezăMaioneză
Pentru LegarePentru Legare
OțetOțet
FripturăFriptură
8
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista