Chipsuri Picante De Cartofi Dulci
Chipsurile picante de cartofi dulci sunt un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 3 porții. Această garnitură are 231 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper cayenne, sirop de arțar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chipsuri Picante De Cartofi Dulci, Chipsurile Picante de cartofi dulci ale lui Neely, și Chipsuri Picante De Cartofi Dulci Și Dip De Coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Se amestecă uleiul de măsline, siropul de arțar și ardeiul cayenne într-un castron mic.
Ungeți feliile de cartof dulce cu amestecul de arțar și așezați-le pe foaia de copt pregătită.
Se presară sare și piper după gust.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute, apoi întoarceți feliile de cartof, periați cu orice amestec de arțar rămas și continuați să coaceți până când este fraged la mijloc și crocant pe margini, încă aproximativ 7 minute.