Chipsuri Din Dantelă De Miere

Chipsuri Din Dantelă De Miere
Nevoie de o desert vegetarian? Chipsurile din dantelă cu miere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Miere Migdale Dantelă Chipsuri, Miere Susan Dantelă Chipsuri, și Chipsuri din dantelă de miere umplute cu cremă de portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, topiți untul cu miere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați zahăr și sare și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați făină și continuați să bateți până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aliniați 2 foi de copt cu margini plate cu hârtie pergament. Lingura 1 linguriță. amestec de miere pe foi de aproximativ 4 in. în afară (se vor răspândi foarte mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când apar maro auriu închis și găuri mici, timp de 10 până la 12 minute. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe tavă până când începe să se întărească, 2 până la 3 minute. În timp ce cookie-urile se răcesc, folosiți un cuțit pentru a separa cookie-urile care s-au topit împreună și pentru a modela fiecare într-un cerc. Lucrând în loturi de 3 sau 4, îndepărtați cu grijă prăjiturile de pe hârtie și așezați-le peste un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
9
Lăsați să se răcească pe pin până când este complet crocant, aproximativ 3 minute. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de a le putea modela, puneți foaia de copt înapoi în cuptor pentru a se încălzi ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Faceți înainte: până la 1 zi; depozitați etanș.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista