Chipsuri Din Dantelă De Miere
Nevoie de o desert vegetarian? Chipsurile din dantelă cu miere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Miere Migdale Dantelă Chipsuri, Miere Susan Dantelă Chipsuri, și Chipsuri din dantelă de miere umplute cu cremă de portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie, topiți untul cu miere la foc mediu.
Adăugați zahăr și sare și amestecați până se combină bine.
Adăugați făină și continuați să bateți până nu rămân bulgări.
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Aliniați 2 foi de copt cu margini plate cu hârtie pergament. Lingura 1 linguriță. amestec de miere pe foi de aproximativ 4 in. în afară (se vor răspândi foarte mult).
Coaceți până când apar maro auriu închis și găuri mici, timp de 10 până la 12 minute. Păstrați cuptorul pornit.
Lăsați să se răcească pe tavă până când începe să se întărească, 2 până la 3 minute. În timp ce cookie-urile se răcesc, folosiți un cuțit pentru a separa cookie-urile care s-au topit împreună și pentru a modela fiecare într-un cerc. Lucrând în loturi de 3 sau 4, îndepărtați cu grijă prăjiturile de pe hârtie și așezați-le peste un sucitor.
Lăsați să se răcească pe pin până când este complet crocant, aproximativ 3 minute. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de a le putea modela, puneți foaia de copt înapoi în cuptor pentru a se încălzi ușor, aproximativ 1 minut.
Faceți înainte: până la 1 zi; depozitați etanș.