Chipsuri De Usturoi Pita

Chipsuri De Usturoi Pita
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 123 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână pitas, coriandru măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi, Dip mediteranean cu chipsuri de usturoi Pita, și Chipsuri De Pita Cu Usturoi Și Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.într-o cratiță foarte mică, încălziți uleiul, usturoiul și coriandrul; condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mediu pana cand usturoiul este auriu, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoriandruCoriandru
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Ungeți uleiul pe părțile aspre ale pitas; stivuiți și tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Așezați jumătate din pene cu ulei în sus pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până devin aurii, aproximativ 5 minute. Repetați cu restul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista