Chipsuri De Usturoi Pita
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 123 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână pitas, coriandru măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi, Dip mediteranean cu chipsuri de usturoi Pita, și Chipsuri De Pita Cu Usturoi Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.într-o cratiță foarte mică, încălziți uleiul, usturoiul și coriandrul; condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mediu pana cand usturoiul este auriu, 2 pana la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Aruncați usturoiul.
Ungeți uleiul pe părțile aspre ale pitas; stivuiți și tăiați fiecare în 8 pene.
Așezați jumătate din pene cu ulei în sus pe 2 foi de copt.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 5 minute. Repetați cu restul.