Chipsuri De Squash Butternut

Chipsuri De Squash Butternut
Butternut Squash Chips este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de butternut, boia de ardei, grăsime de rață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină, Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, și Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic de amestecare, combinați bine sarea, praful de usturoi, boia de ardei, zahărul brun, piperul negru și cayenne. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați porțiunea superioară tubulară departe de fundul în formă de glob al ambelor dovlecei. Folosind cuțitul sau o mandolină, radeți vârfurile în chipsuri. Scufundați chipsurile într-un recipient adânc cu apă cu gheață timp de 10 minute (acest lucru elimină orice amidon suplimentar și face chipsurile crocante). Se strecoară chipsurile și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
AmidonAmidon
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Între timp, folosind un termometru citit instantaneu, aduceți 3 inci de grăsime de rață la 325 grade F într-un cuptor olandez cu ecartament greu la foc mediu. Lucrând în loturi, prăjiți chipsurile până când sunt aurii și crocante, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Transferați cu o strecurătoare cu plasă fină într-un vas căptușit cu prosop de hârtie. Condimentează imediat cu o stropire de amestec de condimente. Repetați până când toate chipsurile sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Transferați într-un castron mare și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista