Chipsuri De Squash Butternut
Butternut Squash Chips este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de butternut, boia de ardei, grăsime de rață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină, Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, și Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de amestecare, combinați bine sarea, praful de usturoi, boia de ardei, zahărul brun, piperul negru și cayenne. Pune deoparte.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați porțiunea superioară tubulară departe de fundul în formă de glob al ambelor dovlecei. Folosind cuțitul sau o mandolină, radeți vârfurile în chipsuri. Scufundați chipsurile într-un recipient adânc cu apă cu gheață timp de 10 minute (acest lucru elimină orice amidon suplimentar și face chipsurile crocante). Se strecoară chipsurile și se usucă.
Între timp, folosind un termometru citit instantaneu, aduceți 3 inci de grăsime de rață la 325 grade F într-un cuptor olandez cu ecartament greu la foc mediu. Lucrând în loturi, prăjiți chipsurile până când sunt aurii și crocante, 5 până la 7 minute.
Transferați cu o strecurătoare cu plasă fină într-un vas căptușit cu prosop de hârtie. Condimentează imediat cu o stropire de amestec de condimente. Repetați până când toate chipsurile sunt prăjite.
Transferați într-un castron mare și serviți.