Chipsuri de sare și oțet de rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați chipsurile de sare și oțet de rozmarin. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, malț, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, Chipsuri de cartofi cu sare și oțet de casă, și Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, zahărul, 1 lingură. sare și 1 cană de apă într-un vas de sticlă de dimensiuni medii, amestecând până se dizolvă zahărul.
Tăiați cartofii în felii subțiri, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. (
Tăiați-le cât de subțiri puteți.)
Se amestecă cartofii în amestecul de oțet; se răcește 24 de ore.
Amestecați împreună rozmarinul, piperul și restul de 1 lingură. sare într-un borcan mic.
Scurgeți cartofii; uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez mare; se încălzește la 34
Prăjiți cartofii, în loturi, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară imediat cu amestec de rozmarin.
Se servește cald sau se răcește complet (aproximativ 10 minute).