Chipsuri de sare și oțet de rozmarin

Chipsuri de sare și oțet de rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați chipsurile de sare și oțet de rozmarin. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, malț, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, Chipsuri de cartofi cu sare și oțet de casă, și Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, zahărul, 1 lingură. sare și 1 cană de apă într-un vas de sticlă de dimensiuni medii, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați cartofii în felii subțiri, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați-le cât de subțiri puteți.)
4
Se amestecă cartofii în amestecul de oțet; se răcește 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Amestecați împreună rozmarinul, piperul și restul de 1 lingură. sare într-un borcan mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Scurgeți cartofii; uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez mare; se încălzește la 34
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Prăjiți cartofii, în loturi, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
9
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară imediat cu amestec de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Se servește cald sau se răcește complet (aproximativ 10 minute).
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Revista