Chipsuri De Parma
Chipsurile Parma necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați baguette, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), Penne Di Parma, și Cod Cu Șuncă De Parma Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe foaia de copt. Periați ușor uleiul de măsline pe fiecare felie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea începe să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Presărați jumătate din brânza Parmigiano-Reggiano rasă peste felii și reveniți la cuptor; coaceți 5 minute.
Întoarceți fiecare felie și presărați cu brânză Parmigiano-Reggiano rămasă. Reveniți la cuptor și coaceți până când sunt crocante, 5 până la 10 minute.