Chipsuri de Pancetta cu brânză de capră și pere
Pancetta chipsuri cu brânză de capră și pere este un fără gluten și primar rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pere, brânză de capră, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chipsuri de Pancetta cu brânză de capră și pere, Chipsuri balsamice de roșii prăjite și brânză de capră, și Smochine cu Pancettan și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați feliile de pancetta într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute. Folosind spatula, glisați chipsurile pancetta pe platou. Completați fiecare cu 1 linguriță de brânză de capră și 1 felie de pere.
Se presară cimbru și se servește.