Chipsuri De Nucă De Cocos
Chipsurile de nucă de cocos necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 24 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de filo, unt, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Chipsuri De Nucă De Cocos Cu Bijuterii, Chipsuri De Migdale De Nucă De Cocos, și Chipsuri De Lămâie De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se amestecă împreună untul și uleiul. Aranjați 1 foaie phyllo pe o suprafață de lucru cu o latură lungă de phyllo cea mai apropiată de dvs., păstrând foaia rămasă acoperită.
Se periază cu puțin amestec de unt și se presară cu 1 linguriță de zahăr. Se acoperă cu foaia rămasă de phyllo, apoi se periază cu amestecul de unt rămas și se presară cu zahărul rămas de linguriță.
Tăiați phyllo în jumătate transversal și stivuiți.
Tăiați stiva în sferturi și tăiați fiecare sfert în diagonală de două ori (într-un X) pentru a forma 4 triunghiuri (pentru un total de 16 triunghiuri).
Aranjați triunghiuri, distanțate uniform, pe 2 foi de copt unsuroase și presărați cu nucă de cocos.
Coaceți în treimea mijlocie și inferioară a cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt aurii și crocante, 5 până la 6 minute în total.
Fiecare porție (2-crisp) conține aproximativ 68 de calorii și 4 grame de grăsime.