Chipsuri de mere și afine cu Topping de ghimbir-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați chipsurile de mere și afine cu Topping de ghimbir-Pecan. Această rețetă servește 4. O porție conține 729 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ovăz de modă veche, afine, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Farfurie Adâncă Plăcintă Cu Merișoare De Mere Cu Topping De Firimituri De Pecan Cu Fulgi De Ovăz, Chipsuri De Fulgi De Ovăz Cu Pecan De Ghimbir, și Mini Chipsuri De Mere Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt de unt patru căni de cremă de 1 1/4 cană sau vase de suflu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă toate ingredientele în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea până la suculent, aproximativ 5 minute. Împărțiți umplutura între cupele pregătite.
4
Coaceți până la barbotare la margini, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Amestecați primele 7 ingrediente într-un castron mare. Frecați untul cu vârful degetelor până se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă în nuci pecan cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
3
Crumble topping peste mere fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
4
Coaceți până când toppingul este maro auriu, merele sunt fragede, iar sucurile clocotesc gros, aproximativ 25 de minute.