Chipsuri de ceai și miere

Chipsuri de ceai și miere
Chipsurile de ceai și miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 72 de porții cu 28 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, albușuri de ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chipsuri De Miere, Chipsuri De Ovăz Cu Miere De Căpșuni, și Chipsuri De Miere-Alune.

Instrucțiuni

1
Desenați forma dorită a cookie-ului pe o placă de polistiren, apoi decupați forma cu cuțitul X-Acto și aruncați forma. Dacă doriți, decupați forme suplimentare din aceeași placă. Tăiați placa, lăsând o margine de 1 inch în jurul șablonului(șabloanelor). Faceți mai multe șabloane cu mai multe plăci, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați o foaie mare de copt cu căptușeală antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Bateți împreună untul, zahărul cofetarilor, mierea și frunzele de ceai într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
MiereMiere
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați albușuri de ou 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim,apoi amestecați în făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați șablonul pe căptușeală și întindeți aluatul cu spatula peste șablon pentru a acoperi complet deschiderea. Ridicați cu atenție stencil de la căptușeală și stencil mai multe cookie-uri în același mod, la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Coaceți până când marginile devin maro auriu intens, 6 până la 9 minute. Răciți cookie-urile 1 minut pe foaie, apoi transferați cu spatula într-un suport pentru a se răci complet. (Pentru a ondula fursecurile, drapați-le în timp ce sunt fierbinți peste mânerele de linguri de lemn sau sucitoare pentru a se răci.) Stencil și coaceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Cooks ' note: dacă utilizați ceai vrac, zdrobiți fin înainte de măsurare. Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai SlabCeai Slab
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista