Chipsuri de ceai și miere
Chipsurile de ceai și miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 72 de porții cu 28 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, albușuri de ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chipsuri De Miere, Chipsuri De Ovăz Cu Miere De Căpșuni, și Chipsuri De Miere-Alune.
Instrucțiuni
Desenați forma dorită a cookie-ului pe o placă de polistiren, apoi decupați forma cu cuțitul X-Acto și aruncați forma. Dacă doriți, decupați forme suplimentare din aceeași placă. Tăiați placa, lăsând o margine de 1 inch în jurul șablonului(șabloanelor). Faceți mai multe șabloane cu mai multe plăci, dacă doriți.
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați o foaie mare de copt cu căptușeală antiaderentă.
Bateți împreună untul, zahărul cofetarilor, mierea și frunzele de ceai într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când se combină bine.
Adăugați albușuri de ou 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim,apoi amestecați în făină până când se combină.
Așezați șablonul pe căptușeală și întindeți aluatul cu spatula peste șablon pentru a acoperi complet deschiderea. Ridicați cu atenție stencil de la căptușeală și stencil mai multe cookie-uri în același mod, la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți până când marginile devin maro auriu intens, 6 până la 9 minute. Răciți cookie-urile 1 minut pe foaie, apoi transferați cu spatula într-un suport pentru a se răci complet. (Pentru a ondula fursecurile, drapați-le în timp ce sunt fierbinți peste mânerele de linguri de lemn sau sucitoare pentru a se răci.) Stencil și coaceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas.
Cooks ' note: dacă utilizați ceai vrac, zdrobiți fin înainte de măsurare. Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.