Chipsuri De Cartofi Cu Aromă De Umplutură
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Chipsurile de cartofi cu aromă de umplutură ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 119g de grăsime, și un total de 1149 calorii. Mergeți la magazin și ridicați maghiran măcinat, ulei de arahide, salvie măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură De Carne Tocată Cu Aromă De Ciuperci, Umplutură de Ziua Recunoștinței cu aromă de Pizza (sau pansament), și Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați cartofii în felii de 1/16 până la 1/8 inch pe un feliator de mandolină într-un castron mare. Acoperiți cu apă rece, scurgeți și repetați până când apa este limpede (aproximativ 4 schimbări). Păstrați cartofii scufundați în apă rece și dați deoparte.
Se toacă fin frunzele de țelină, frunzele de salvie și frunzele de rozmarin și se transferă într-un castron mic.
Adăugați bulion de pui, semințe de țelină, piper negru, maghiran și pudră de ceapă și bateți pentru a combina. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de arahide într-un wok mare, o friteuză sau un cuptor olandez la 350 de grade F. tapetați un castron mare cu prosoape de hârtie și pregătiți-vă. Lucrând în patru loturi, scoateți chipsurile de cartofi din apă și rotiți-le uscate într-un filator de salată.
Adăugați în ulei câte un cip, funcționând rapid, până când toate chipsurile sunt în ulei. Temperatura va scădea. Reglați căldura pentru a menține temperatura între 275 și 300 F (chipsurile ar trebui să baloneze puternic). Gătiți, agitați și răsturnați chipsurile ocazional cu un păianjen mare de metal până când bulele se reduc la un firicel slab, îndepărtând chipsurile pe măsură ce termină de gătit și se transferă în vasul căptușit cu prosop de hârtie.
Presărați fiecare lot cu 1/4 din amestecul de condimente în timp ce este încă fierbinte, aruncând pentru a acoperi și transferați într-un castron mare pentru a se răci. Repetați până când toate chipsurile sunt fierte și acoperite.
Chipsurile pot fi servite imediat sau lăsate să se răcească și depozitate în pungi sau recipiente sigilate cu fermoar la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.