Chipsuri de brânză kale cu Miso, usturoi și Dulse
Cheesy Kale Chips-uri cu Miso, usturoi și Dulse ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 103 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 2252 de fani. Mergeți la magazin și ridicați granule dulse, ulei de măsline extravirgin, pastă miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Chipsuri de Kale cu unt de migdale și Miso, Chipsuri De Brânză Kale, și Fermierii comercializează boluri de tăiței Miso de susan cu chipsuri de usturoi.
Instrucțiuni
Combinați miso, usturoi, sare, drojdie nutrițională, ulei și dulse într-un robot de bucătărie și procesați până când formează o pastă netedă. Lucrând în loturi, puneți kale într-un bol mare de amestecare. Masați varza cu pasta miso condimentată, astfel încât pasta să adere la frunzele de varză.
Puneți varza pe o tavă de deshidratare a alimentelor căptușită și deshidratați - o la 125 F până când este crocantă-aproximativ 12 ore.