Chipsuri Cu Fistic Parmezan
Parmezan fistic chipsuri este un fără gluten și primar rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fistic Phyllo Chipsuri, Chipsuri De Cireșe-Fistic, și Chipsuri De Ciocolată Neagră Cu Fistic.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Așezați silpat pe o foaie mare de copt sau, dacă nu folosiți o foaie de copt silpat sau antiaderentă, tapetați o foaie mare de copt cu pergament. Puneți lingurițe rotunjite de brânză la distanță de 2 inci pe foi de copt și întindeți fiecare într-un cerc de 1 1/2 inch.
Presărați fiecare rundă ușor cu fistic tocat (aproximativ 1/8 linguriță pentru fiecare) și coaceți până la auriu, 6 până la 8 minute.
Lăsați chipsurile să se răcească pe foaie 1 minut, apoi transferați-le într-un raft pentru a se răci complet.
Coaceți mai multe chipsuri în același mod pe foaia răcită, ștergând antiaderent sau silpat între loturi (dacă utilizați) sau înlocuind pergamentul cu fiecare lot nou.
* Chipsurile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile.