Chipsuri Coapte În Stil Englezesc
Chipsurile coapte în stil englezesc sunt fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan farfurie. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, piper de lămâie, foarte multă apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește și chipsuri în stil englezesc, Salsa în stil Restaurant cu chipsuri de tortilla de tei coapte, și Sos tartar picant pe litoral englezesc pentru pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
. Frecați cartoful cu o perie.
Tăiați cartoful transversal în 40 de felii foarte subțiri folosind un feliator de mandolină.
Combinați feliile de cartofi și apa fierbinte într-un castron mare; lăsați să stea 10 minute.
Scurgere. Aranjați feliile de cartofi pe un strat de prosoape de hârtie; se usuca.
. Înveliți 2 tigăi (15 x 10 inci) cu jeleu uniform cu ulei. Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat pe tigăi. Înveliți feliile de cartofi cu spray de gătit și presărați uniform cu piper de lămâie și sare.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Notă: urmăriți chipsurile cu atenție și îndepărtați rapid chipsurile individuale din tigaie, deoarece acestea se rumenesc ușor.