Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile de porc glazurate cu Chipotle ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 314 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte chipotle, măr Granny smith, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Sandvișuri de porc cu grătar Chipotle, Chipotle Cotlete De Porc Glazurate, și Chipotle Cotlet De Porc Glazurat Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați 2 linguri de sos fierbinte, miere și cidru de mere. Sigilați punga și agitați ușor pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Zahăr Roșu Grosier
3
Scurgeți, rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și mărul; saut 6 până la 8 minute sau până se înmoaie. Se amestecă 1/4 linguriță sos fierbinte și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute pe fiecare parte sau până când termometrul înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
9
Scoateți din grătar și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Se fierbe marinada rezervată într-o cratiță mică 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Feliați carnea de porc subțire și așezați-o pe jumătățile de jos ale rulourilor; se acoperă uniform cu amestec de ceapă și marinată. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ