Chipotle-Salată De Taco De Creveți Frecată
Chipotle-frecat creveți Taco salata este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână miere, pudră de chili, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Taco de creveți Chipotle cu Salsa verde de Avocado, Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu cremă Chipotle și Guacamole, și Salată De Taco Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei, amestecând constant cu un bici.
Coaceți cojile de tortilla la 350 conform instrucțiunilor pachetului.
În timp ce cojile se coc, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Combinați creveții, pudrele de chili și sarea într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați creveți în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Combinați salata verde, mango, roșii și ridichi.
Stropiți vinaigreta peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Așezați aproximativ 1 1/2 cană de salată în fiecare coajă de tortilla; împărțiți creveții uniform între salate.