Chipotle Lime creveți și guacamole Dip cu roșii și porumb carbonizat

Chipotle Lime creveți și guacamole Dip cu roșii și porumb carbonizat
Rețeta Chipotle Lime Shrimp și guacamole Dip cu roșii și porumb carbonizat ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $4.6 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 7721 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți chipsuri de tortilla, Unt, Ardei iute chipotle în adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Chipotle Lime creveți la grătar și porumb Guacamole Mini Tostadas, Guacamole de porumb cu roșii și var, și Burgeri de pui cu Guacamole, Cheddar și roșii carbonizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinați creveții în amestecul de ardei iute chipotle, sos adobo, suc de lămâie, usturoi și chimen la frigider timp de 20 de minute.Între timp, topiți untul într-o tigaie grea la foc mediu-mare. adăugați porumbul, aruncați-l și lăsați-l să stea gătit până se carbonizează, aproximativ 6-8 minute, amestecați-l, lăsați-l să se încarce din nou și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați creveții și sotati până la fiert, aproximativ 2-4 minute și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați guacamolul în vasul(vasele) de servire și acoperiți cu roșii, porumb, creveți și garnituri și serviți cu chipsuri de tortilla pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista