Chipotle Dip De Naut
Chipotle năut Dip este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 132 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de ardei chipotle, usturoi, mai multă ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Năut-Chipotle Tostadas, Prăjituri de năut cu cremă de avocado Chipotle, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați năutul și sucul de lămâie și începeți procesarea. Dacă este prea uscat, adăugați 1-2 linguri de lichid de gătit din naut sau, dacă utilizați conserve, folosiți doar apă.
Adăugați ingredientele rămase și procesați până se omogenizează. Reglați sarea după gust.
Se servește garnisit cu ceapă roșie tocată.