Chineză Roșu-Fierte Coapse De Pui

Coapsele de pui gătite în roșu chinezesc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fire de fasole, apă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui fierte în tigaie cu dovleac, PULPE DE PUI FIERTE LENT CU CIREȘE USCATE ȘI PRAZ, și Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Adăugați pui; acoperiți parțial și fierbeți timp de 45 de minute, întorcând puiul ocazional. Aruncați bețișoarele de scorțișoară și coaja.
Combinați tăiței și apa clocotită într-un castron; lăsați să stea 5 minute sau până se înmoaie.
Serviți puiul peste tăiței.