Chineză Mestecă
Mestecările chinezești durează aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți curmale, sare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 706 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Emma Willard ' s Chineză mestecă, Marmeladă Mestecă, și Chocolate Chews.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 buc.F. Ungeți și făinați o tigaie de 8 x 12 inci-dacă utilizați o tigaie mai mică, timpul de coacere va fi mai lung. Notă: dacă ungeți tigaia, dar nu o făinați, pătratele se vor lipi de tigaie și vor fi greu de îndepărtat după coacere.
Combinați făina, zahărul (nu zahărul de cofetărie), praful de copt și sarea. Cerneti cu o sită sau o sită cu ochiuri fine într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Dacă nu aveți o sită, amestecați bine ingredientele uscate pentru a le combina.
3 amestecați curmalele, nucile și ouăle bine bătute (am bătut ouăle separat cu un mixer manual timp de aproximativ 1 minut până când sunt pufoase înainte de a le adăuga), în ingredientele uscate.
Nu este necesar să bateți ouăle cu un mixer, le puteți bate cu mâna cu o furculiță. Asigurați – vă că ingredientele sunt bine combinate-aluatul va fi lipicios.
Întindeți aluatul cât mai subțire posibil în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 30 de minute, sau până când blatul devine maro auriu și o scobitoare introdusă în centrul tigaiei iese curată.
Lăsați să se răcească complet și tăiați în pătrate de 1 până la 1 1/2 inch. Notă: multe rețete necesită tăierea pătratelor în timp ce sunt încă calde. Din experiența mea, sunt mult mai ușor de tăiat după ce s-au răcit.
Se presară cu zahăr pudră, folosind sită sau sită, după dorință.