Chineză-Coreeană Castravete Kimchi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Kimchi de castraveți chinezo-coreeni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de usturoi, zahăr, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Picant Coreean Castravete Kimchi Frigider Muraturi, Craniu Scare-rean (Bulgogi de vită coreeană și kimchi de castraveți), și Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați castraveții și sarea de mare împreună într-un castron, lăsați să stea 30 de minute pentru a lăsa castraveții să se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă proaspătă.
În timp ce castraveții stau în sare, amestecați zahărul, oțetul și apa într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și amestecați sosul de fasole chili și uleiul de chili fierbinte.
Amestecați castraveții cu ardei iute feliați, ceapă și usturoi într-un recipient etanș rezistent la căldură și turnați amestecul de oțet fierbinte peste legume. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore pentru a amesteca aromele.