Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Kimchi de castraveți chinezo-coreeni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de usturoi, zahăr, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Picant Coreean Castravete Kimchi Frigider Muraturi, Craniu Scare-rean (Bulgogi de vită coreeană și kimchi de castraveți), și Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați castraveții și sarea de mare împreună într-un castron, lăsați să stea 30 de minute pentru a lăsa castraveții să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Scurgeți și clătiți cu apă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
În timp ce castraveții stau în sare, amestecați zahărul, oțetul și apa într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și amestecați sosul de fasole chili și uleiul de chili fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Chili
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Amestecați castraveții cu ardei iute feliați, ceapă și usturoi într-un recipient etanș rezistent la căldură și turnați amestecul de oțet fierbinte peste legume. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore pentru a amesteca aromele.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.