Chineză-Coreeană Castravete Kimchi

Chineză-Coreeană Castravete Kimchi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Kimchi de castraveți chinezo-coreeni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de usturoi, zahăr, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Picant Coreean Castravete Kimchi Frigider Muraturi, Craniu Scare-rean (Bulgogi de vită coreeană și kimchi de castraveți), și Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați castraveții și sarea de mare împreună într-un castron, lăsați să stea 30 de minute pentru a lăsa castraveții să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți și clătiți cu apă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
În timp ce castraveții stau în sare, amestecați zahărul, oțetul și apa într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și amestecați sosul de fasole chili și uleiul de chili fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Amestecați castraveții cu ardei iute feliați, ceapă și usturoi într-un recipient etanș rezistent la căldură și turnați amestecul de oțet fierbinte peste legume. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se servește răcit.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista