Chimichangas de carne de vită prăjită cu Guacamole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 1299 calorii, 28G de proteine, și 122G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de chimen măcinat, carne de vită măcinată, sare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rulouri De Vită Prăjite (Martabak Telur), Mai Bine Decât Chimichangele Prăjite, și Chimichangas Prăjit La Cuptor Sănătos.
Instrucțiuni
1
Echipamente speciale: frigarui din lemn sau scobitori rotunzi .
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Gumă De Mestecat Mentă
2
Feliați fiecare avocado pe jumătate pe lungime, scoateți semințele și alunecați de pe piele. Zdrobiți avocado într-un bol și adăugați ceapă, ardei iute, coriandru, suc de lămâie, roșii și usturoi și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper, acoperă și lasă să stea la frigider câteva ore pentru a permite aromelor să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați tortilla și presărați aproximativ 1/8 cană de brânză pe fiecare. Începeți încălzirea uleiului vegetal la 350 de grade F în friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Într-o tigaie mare se încălzește uleiul de măsline la foc mediu-mare și se sotează ceapa până la translucid. În această tigaie, adăugați carne de vită măcinată, pastă de roșii, pudră de chili, chimen, sare de țelină și sare și piper și gătiți până se rumenesc. Împărțiți amestecul de carne în cantități egale în tigaie. Apoi, folosind o lingură cu fante pentru a lăsa excesul de lichid în urmă, transferați amestecul de carne în centrul fiecărei tortilla și pliați tortilla într-un pachet închis și asigurați-vă folosind o frigăruie de lemn sau scobitori rotunzi. Chimichangas prăjiți adânc până se rumenesc. (Alternativ, puteți sări peste pasul de prăjire profundă, aranjând pachetele chimichanga pe o foaie de copt și coaceți până când brânza se topește și tortilele încep să se întărească, aproximativ 5 până la 10 minute într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Îndepărtați frigarui / scobitori înainte de servire.
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vremea perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și maturarea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să se maturizeze încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.