Chimichangas De Fasole Neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Chimichangas de fasole neagră. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 760 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți amestec mexican de patru brânzeturi, tortilla de făină de dimensiuni taco, fasole cu aragaz lent și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Încercați Chimichangas de vită și fasole, Chimichangas de fasole și brânză la cuptor, și Sos de fasole neagră de casă (aka sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Se amestecă orezul, următoarele 3 ingrediente și, dacă se dorește, puiul.
Întindeți 1/2 cană amestec de orez chiar sub centrul fiecărei tortilla. Îndoiți partea de jos a treia în sus și peste umplerea fiecărei tortilla, doar până când este acoperită. Îndoiți părțile stângi și drepte ale tortilelor și rotiți-le.
Așezați, coaseți părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu ușor unsă.
Ungeți blaturile de tortilla cu unt topit.
Coaceți la 400 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Se serveste cu topping-uri dorite.
*1 (15-oz.) poate fasole neagră, clătită și drenată, poate fi înlocuită.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Rice-a-Roni Express Mexican. Pentru a face înainte, pregătiți chimichangas conform instrucțiunilor prin Pasul 2; acoperiți și răciți 8 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute; coaceți conform instrucțiunilor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.