Chimichangas
Chimichangas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 499 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cremă knudsen, piper, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. 1853 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chimichangas, Chimichangas Aproape Celebre, și Chimichangas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare la foc mediu-mare; scurgere.
Adăugați ceapa, usturoiul, oregano și piperul zdrobit; gatiti 5 min. de până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Lingură 1/4 cană amestec de carne pe centrul fiecărei tortilla; deasupra cu VELVEETA. Îndoiți toate părțile tortilelor pentru a închide complet umplutura; fixați cu scobitori din lemn.
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt. La frigider 20 min.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați chimichangas, câte 2; gatiti 5 min. sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scoateți și aruncați scobitorii.
Serviți chimichangas acoperite cu smântână și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.