Chilli la grătar și somon de coriandru cu orez de ghimbir

Chilli la grătar și somon de coriandru cu orez de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 4,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 595 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită somon, ghimbir rădăcină, coriandru și var. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chilli La Grătar Și Somon Cilantro Cu Orez Cu Ghimbir, Salată De Somon Atlantic Cu Coriandru Și Ardei Iute, și Salată Edamame cu lychee, coriandru, mentă și tăiței de orez și un pansament cu ardei iute.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și puneți fierbătorul la fiert. Se prăjește ceapa câteva minute până se rumenesc ușor. Se amestecă ghimbirul și usturoiul, se prăjesc 1 min, apoi se amestecă orezul.
Se adaugă 300 ml apă clocotită și puțină sare, apoi se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 10-12 minute până când orezul este fraged.
Încălziți grătarul la mediu.
Ungeți ușor o tavă de copt cu puțin ulei.
Puneți somonul deasupra și grătiți timp de 4-5 minute, apoi împrăștiați cu ardei iute, coriandru, ulei de măsline rămas și condimente. Grătiți din nou doar 4-5 minute până când somonul este gătit.
Se servește cu jumătățile de orez și var pentru stoarcere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.