Chili Picant De Legume

Chili Picant De Legume
Chili picant de legume este un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Taste of Home necesită boia de ardei, chimen măcinat, fulgi de ardei și ardei iute. 130 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 94%. Rețete similare includ Al 7-lea concurs anual de Chili: intrare-Chili chili picant, 1-2-3 Chili De Legume, și Chili De Legume.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, călește ceapa, morcovul, piperul, ciupercile și dovleceii în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile, fasolea, sosul de roșii, ardeii iute verzi și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 35 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Serviți în boluri de supă; garnisiți fiecare cu coriandru și smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. La gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate36
Revista