Chili Mexican de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, semințe de chimen, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Chili Mexican De Fasole Neagră, Noi Mexican Red Bean Chili, și Noua Salată Mexicană De Fasole Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
4
Așezați fasolea și următoarele 14 ingrediente (fasole prin frunze de dafin) într-un aragaz lent electric. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mic timp de 8 ore. Se amestecă coriandru și sos fierbinte.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.