Chili marocan cu 10.000 de boabe de nisip (cuscus)
Chili marocan cu 10.000 de boabe de nisip (cuscus) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1514 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.82 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, coriandru măcinat, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Conopidă curry cu cuscus israelian și cereale, Cuscus Marocan, și Cuscus Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (dacă serviți cu pâine pita).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți tigaia cu ulei de măsline extravirgin, adăugați carne și rumeniți.Condimentează carnea cu sare și piper, după gust, pudră de chili, chimen, coriandru, scorțișoară și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați frunza de dafin, ceapa, ardeiul gras și usturoiul în tigaie.Gatiti pana cand ceapa este moale, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați suc de lămâie și coajă, sos Worcestershire și sos de roșii. Se amestecă și se reduce focul la foc mic (timp de aproximativ 10 minute în timp ce faceți cuscusul).pentru a face cuscusul: aduceți untul și stocul la fiert într-o oală separată cu capac etanș. (Acesta este un moment bun pentru a pune și pitas în cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați fructe uscate și cuscus, amestecați apoi opriți focul și puneți capacul la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Adăugați nuci și ierburi și aruncați cu furculița.Puneți chili în boluri, acoperiți cu "nisip" și serviți cu pene de pita pentru a scoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat