Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise

Chili frecat muschiulet de porc cu caise ghimbir glazura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 169 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, sare, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise, Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată, și Filet De Porc Frecat Cu Chili.
Instrucțiuni
Puneți praf de chili, praf de usturoi, zahăr, sare și piper într-un borcan; se agită pentru a se amesteca. Frecați amestecul de condimente pe filetele de porc. Acoperiți filetele și dați-le la frigider timp de 2 până la 24 de ore.
Înainte de grătar, topiți conservele de caise în cratiță la foc mediu.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ingredientele glazurate rămase.
Așezați jumătate din glazură într-un vas de servire și țineți-l pentru service.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare. Grătați filetele de porc timp de 15-20 de minute sau până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 de grade F (63 de grade C) pe un termometru citit instantaneu.
Când rămân aproximativ 4 minute de gătit, periați filetele de porc cu glazura de caise rămasă în tigaie. Gatiti 2 minute, intoarceti muschiuletele de porc si ungeti glazura pe cealalta parte. Gatiti inca 2 minute.
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați să se stabilească aproximativ 5 minute înainte de a felia.
Se servește cu glazură rezervată.