Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise

Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise
Chili frecat muschiulet de porc cu caise ghimbir glazura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 169 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, sare, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise, Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată, și Filet De Porc Frecat Cu Chili.

Instrucțiuni

1
Puneți praf de chili, praf de usturoi, zahăr, sare și piper într-un borcan; se agită pentru a se amesteca. Frecați amestecul de condimente pe filetele de porc. Acoperiți filetele și dați-le la frigider timp de 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Înainte de grătar, topiți conservele de caise în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ingredientele glazurate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Așezați jumătate din glazură într-un vas de servire și țineți-l pentru service.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
5
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare. Grătați filetele de porc timp de 15-20 de minute sau până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 de grade F (63 de grade C) pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Când rămân aproximativ 4 minute de gătit, periați filetele de porc cu glazura de caise rămasă în tigaie. Gatiti 2 minute, intoarceti muschiuletele de porc si ungeti glazura pe cealalta parte. Gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
7
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați să se stabilească aproximativ 5 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se servește cu glazură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista