Chili De Pui Din Sud-Vest
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Chili de pui din sud-vest ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 136 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, ceapă, pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chili De Pui Din Sud-Vest, Southwestern Chicken Chili # SundaySupper, și Chili De Pui Alb De Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez sau în cratița de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați amestecul de condimente taco; gatiti si amestecati 1 minut.
Se amestecă bulionul, puiul și fasolea.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe 20 de minute, amestecând ocazional, până se încălzește bine. Completați fiecare porție cu brânză.
Se ornează cu smântână și ceapă verde.