Chili De Pui Alb

Rețeta Chili de pui alb ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 9. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de piept de pui, chimen măcinat, ardei iute vechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Al 6-lea concurs anual de Chili :intrarea # 6-Crock Pot Jalapeno Popper White Chicken Chili, Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, și Chili alb cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, usturoiul și puiul; gatiti si amestecati pana cand puiul nu mai este roz.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei și a coriandrului.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 până la 15 minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional.
Pentru a servi, puneți chili în boluri de supă. Completați fiecare porție cu brânză și coriandru.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada