Chili de miel cu găluște Masa Harina

Chili de miel cu găluște Masa Harina
Chili de miel cu găluște Masa Harina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați apă, bicarbonat de sodiu, umăr de miel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Chili de vită cu Masa Harina + cadou de 500 USD, Clătite cu masă de afine Harina pentru # SundaySupper, și Cina în seara asta: supă de pui Ancho cu găluște Masa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți ardeii iute uscați în 2 căni de apă, acoperite, într-o cratiță grea de 2 litri până când sunt foarte moi, aproximativ 20 de minute. Rezervați 3/4 cană de lichid de gătit, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare. Ardei iute (nu îndepărtați semințele), apoi pur într-un blender cu lichid de gătit rezervat până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați pur printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Rezervă pură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Pat miel uscat, apoi se presara cu piper si 1 lingurita de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți 2 linguri de untură într-o oală grea lată de 6 litri sau o tigaie dreaptă adâncă de 3 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi mielul brun în 4 loturi (fără aglomerare), întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați untura de lingură rămasă în oală, apoi gătiți ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și restul de 1/4 linguriță sare la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
UnturăUntură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați chimen și oregano și gătiți, amestecând frecvent, 1 minut. Se amestecă Chile rezervat pur și chipotles și se fierbe, amestecând frecvent și răzuind bucăți maro din fundul vasului, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați mielul împreună cu orice sucuri acumulate în castron și restul de 3 căni de apă, apoi aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când mielul este fraged, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Se amestecă masa harina, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Amestecați în bucăți de untură cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
UnturăUntură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați zară, amestecând doar până când aluatul este umezit (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Degresați grăsimea de pe chili și aruncați frunzele de dafin, apoi aruncați 8 sau 9 linguri de aluat pe chili fierbinte, la aproximativ 2 inci distanță. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, acoperit, până când vârfurile de găluște sunt uscate la atingere, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5
Nota bucătarilor: Chili - ul este cel mai bun atunci când este făcut cu cel puțin 1 zi înainte, fără găluște și coriandru și poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit. Aruncați grăsimea de pe suprafață și reîncălziți tocană înainte de a adăuga găluște și stropiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Campo Viejo Cava brut ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista