Chili de Jim Kaczmarek
Chili Jim Kaczmarek ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 327 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ceapă, sare, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Al 6-lea concurs anual de Chili :intrarea # 3-Titletown hayon Chili + meniu săptămânal.
Instrucțiuni
Puneți carnea în congelator până când este ușor înghețată.
Tăiați în cuburi de 1/4 până la 1/2 inch.
Într-o tigaie mare la foc mediu, carnea maro până devine gri. Se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Tăiați roșiile conservate, rezervând suc; combinați într-un vas de gătit de 6 litri cu sos de roșii, bere, pudră de chili, oregano, boia de ardei, chimen, zahăr brun, bază de vită, frunze de dafin, sare și piper. Se aduce la fierbere lentă la foc mare.
Adăugați amestecul de carne și reduceți căldura la minim. Simmer, neacoperit, timp de 2 până la 3 ore.
Se amestecă în fasole pinto. Se fierbe timp de 1/2 oră mai mult. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.