Chili de Jim Kaczmarek

Chili de Jim Kaczmarek
Chili Jim Kaczmarek ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 327 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ceapă, sare, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Al 6-lea concurs anual de Chili :intrarea # 3-Titletown hayon Chili + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea în congelator până când este ușor înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Tăiați în cuburi de 1/4 până la 1/2 inch.
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, carnea maro până devine gri. Se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Tăiați roșiile conservate, rezervând suc; combinați într-un vas de gătit de 6 litri cu sos de roșii, bere, pudră de chili, oregano, boia de ardei, chimen, zahăr brun, bază de vită, frunze de dafin, sare și piper. Se aduce la fierbere lentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De VităCarne De Vită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați amestecul de carne și reduceți căldura la minim. Simmer, neacoperit, timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Se amestecă în fasole pinto. Se fierbe timp de 1/2 oră mai mult. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista