Chili De Fasole Neagră

Chili De Fasole Neagră
Rețeta Chili de fasole neagră ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 535 calorii, 46G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Cap la magazin și ridica garnitura: smântână, ardei gras, muschiulet de porc, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Chili De Fasole Neagră, Baie De Chili Cu Fasole Neagră, și Chili De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent ușor uns; adăugați ingredientele rămase, cu excepția garniturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 ore sau la setare ridicată timp de 4 ore.
3
Tăiați carnea de porc; reveniți la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Garnisiți porții cu păpuși de smântână și roșii tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista