Chili De Curcan Cu Două Fasole
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Chili de curcan cu două fasole ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 415 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 3,05 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți ulei, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare sunt Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto, Curcan rămas sau curcan măcinat și Chili alb de fasole Pinto cu var (fără Gluten), și Chili De Curcan Cu Două Fasole.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cratiță de 6 litri sau cuptor olandez la foc mediu-mare până la fierbinte.
Adăugați curcan, ceapă, țelină, usturoi, chimen și oregano; se amestecă bine. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand curcanul este rumenit si nu mai este roz, amestecand frecvent.
Adăugați bulion, fasole, mazăre, porumb și ardei iute; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 25 până la 30 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional. Se amestecă sucul de lămâie.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada