Chili cu curcan și fasole

Chili cu curcan și fasole
Chili cu curcan și fasole este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 15 porții. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 214 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de fasole, pudră de chili, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Chili De Curcan Cu Fasole Albă, La locul de muncă: Chili de curcan cu fasole neagră și Jalapeno, și Chili De Curcan Cu Igname Și Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti curcanul, ceapa și ardeiul verde într-o oală mare de supă sau cuptor olandez la foc mediu până când curcanul nu mai este roz, aproximativ 10 minute, amestecând des; plouă excesul de grăsime. Se amestecă roșii fierte, fasole chili, fasole, fasole pinto, fasole neagră, ardei jalapeno, usturoi, praf de chili, melasă, chimen, cub de bouillon, oregano, sare și piper cayenne în amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Rot*el Sau Altă Marcă Roșii Cubulețe Prăjite La Foc Cu Chili (nescurcate)Rot*el Sau Altă Marcă Roșii Cubulețe Prăjite La Foc Cu Chili (nescurcate)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Fasole PintoFasole Pinto
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Aduceți chili la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți oala. Se fierbe până când legumele sunt fragede și aromele s-au amestecat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista